inadmin

Inadmin

 

Inadmin gelooft in een sterk Europees gerichte uitvoering van pensioenadministratie dat gebaseerd is op collectieve verwerking en mogelijkheden biedt voor individuele afspraken en persoonlijke keuzes. Inadmin brengt premie pensioeninstellingen (PPI’s), (ondernemings)pensioenfondsen, vermogensbeheerders en verzekeraars samen op haar geavanceerde open administratieplatform.

 

Pensioenadministratie volgens Inadmin

Inadmin voert de pensioen-, beleggings- en verzekeringsadministratie uit van beschikbare premieregelingen. Het geavanceerde open administratieplatform biedt pensioeninstellingen, pensioenfondsen, verzekeraars ven vermogensbeheerders een unieke manier van samenwerken waarbij de uitvoeringskosten laag zijn, de flexibiliteit groot en de klanttevredenheid hoog.

 

bron: www.inadmin.nl/nl

 

 Missie van Stater

 

Wij bieden onze klanten toegevoegde waarde door het leveren van een hoogwaardige en kostenbesparende Europese end-to-end-hypotheekinfrastructuur en bijbehorende (private label) diensten. Dit doen wij op basis van ‘shared services’ en onafhankelijkheid.

Stater is de centrale 'end-to-end' dienstverlener voor de Europese hypotheekmarkt. Stater richt zich hierbij op het ondersteunen van hypothecaire financiers bij de verkoop, het behandelen en de financiering van hypotheekportefeuilles. Stater is in januari 1997 gestart als onafhankelijke dienstverlener in de hypotheekmarkt, voortkomend uit Bouwfonds Hypotheken. Inmiddels is Stater uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 600 medewerkers, de hoofdvestiging in Amersfoort en vestigingen in Leusden, in Bonn, Duitsland en in Brussel, België.

 

In het Stater Hypotheek Systeem worden meer dan 1 miljoen hypothecaire leningen behandeld.

 

bron: www.stater.nl

 

 

 

Accenture Insurance Services

 

Accenture Insurance Services maakt optimaal gebruik van de uitgebreide kennis van het verzekeringswezen en de pensioensector die binnen de organisatie aanwezig is en kan bogen op een indrukwekkende staat van dienst op het vlak van procesoptimalisatie, een compleet scala aan beproefde softwarehulpmiddelen en een formidabele IT-expertise. De groei van het netwerk van gespecialiseerde procesvoorzieningen vormt een belangrijke stap om klanten die hun activiteiten uitbreiden naar nieuwe regionale markten de internationale ondersteuning te kunnen bieden die ze nodig hebben.

 

Wij hebben een pakket flexibele verwerkingsdiensten samengesteld die in de vorm van specifieke één-op-één ondersteuning kunnen worden aangeboden, of door middel van een schaalbaar, gemeenschappelijk platform. Het aanbod is speciaal toegesneden op levens- en lijfrenteverzekeraars, eigendom- en schadeverzekeraars, en pensioenfondsen, en ziet er als volgt uit:

Deze diensten zijn er stuk voor stuk op gericht om verzekeraars te helpen hun processen goedkoper, sneller en nauwkeuriger te doen verlopen en hen zo de mogelijkheid te geven zich volledig op hun kernactiviteiten te concentreren.

 bron: www.accenture.nl

   

 

 

UNISERV

 

Uniserv is een organisatie die opdrachtgevers in staat stelt om levensverzekeringen via internet te administreren.

 

 

Nieuwe outsourcing-formule

 

Uniserv is in 2000 opgericht met als doel een nieuwe outsourcing-formule te ontwikkelen. Een formule waarmee meerdere levensverzekeraars via het internet een levensverzekeringsadministratie kunnen gebruiken. Met aan de basis een gebruikslicentie van de applicatie Uniserv Life, speciaal ontwikkeld voor grote Nederlandse levensverzekeraars. 

Oplossingsgericht en flexibel 

De organisatie zelf is even toegankelijk als de door ons ontwikkelde applicatie. Uniserv beschikt over ervaren en hooggekwalificeerde medewerkers, die zonder uitzondering oplossingsgericht en flexibel zijn. Zij stellen alles in het werk om de voordelen van het werken met Uniserv Life door u ten volle te laten benutten. Naast toegankelijk is Uniserv bovenal een stabiele organisatie. Een aantal solide aandeelhouders zorgt voor een onmisbaar fundament. Niet voor niets hebben diverse gerenommeerde verzekeraars inmiddels gekozen voor een samenwerking met Uniserv.

bron: www.uniserv.nl

Teos B.V.

Herdersweg 13

1272 AG Huizen

Email: info@teos.nl

KvK: Gooi en Eemland nr. 32097841

BTW: NL8122.79.281.B01

Op alle diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing